Verkoop

Pianokeuze.

 Bij het uitzoeken van een piano is het belangrijk dat de klank u aanspreekt.

Minstens zo belangrijk is een gelijkmatige en plezierige aanslag van de toetsen.  Iedere toets kan op zeker 20 punten bijgesteld worden om de speelaard te beïnvloeden. Wij besteden hieraan bijzonder veel aandacht. Verder zijn onze piano's vaak niet duurder dan vergelijkbare instrumenten op 'marktplaats', terwijl we in de meeste gevallen wel 5 jaar garantie bieden en de piano bij u afleveren!

 

Wilt u de klank van uw instrument een update geven, gebruik dan de Phiton resonatoren. Deze elimineren onzuivere boventonen; pianospelen wordt hierdoor een nog groter genot!

 

 Uitproberen.

 Wilt u een instrument bekijken en bespelen, bel dan voor een afspraak: 06-20591357. U kunt ook 's avonds of in het weekend bij ons terecht.

 

N.B: Let er bij aanschaf van een piano ook op of u onder het toetsenbord voldoende beenruimte heeft. Bij kleine, vooral de wat oudere instrumenten, wil dat nog wel eens krap bemeten zijn. Wij bieden hoofdzakelijk jonge gebruikte  piano's van bekende merken aan. Deze bieden voldoende beenruimte en zijn goed voor decennia lang onbezorgd speelplezier!Sorteren op: Nieuw - Merk - Prijs - Bouwjaar

 Wim Meier
Bouwjaar 1970
Prijs  995
2e Hands Ja
Omschrijving: Het klavecimbel is gebouwd door Wim Meier uit Ede.
Het heeft twee acht registers 8-voet, een zachte en sterke, een luit register.
Kleur is diep rood.

Meer informatie


 Schimmel 110 noten
Bouwjaar 1980
Prijs  1250,-
2e Hands Ja
Meer informatie


 Samick 110
Prijs  1000,-
2e Hands Ja
Omschrijving: zwart hoogglans met consoles
Meer informatie


 A. Steinbach
Prijs  400,-
2e Hands Ja
Omschrijving: Nette blank houten piano.
Voor bezichtiging 0561-421978
Meer informatie


 H. Garn
Bouwjaar 1910
Prijs  1500,-
2e Hands Ja
Omschrijving: H. Garn piano. Ca. 17 jaar geleden gereviseerd en voorzien van nieuwe stempennen en gedeeltelijk nieuwe snaren.
Meer informatie